۶ نتیجه برای اسمعیلی
داود نصراصفهانی، فرشاد تجاری، علی زارعی، محمدرضا اسمعیلی،
دوره ۲، شماره ۵ - ( تابستان ۱۳۹۳ )
چکیده
هدف از تحقیق حاضر، تحلیل ارتباط عِلی ارزش ویژۀ برند و وفاداری هواداران باشگاههای لیگ برتر فوتبال ایران (۹۳-۱۳۹۲) بود. تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت از نوع تحقیقات عِلی بود که بهصورت پیمایشی انجام گرفت. جامعۀ آماری تحقیق را هواداران باشگاههای لیگ برتر فوتبال تشکیل میدادند. حجم نمونه با استفاده از فرمول آماری ۱۰۵۸ نفر تخمین زده شد. ابزار اندازهگیری پرسشنامۀ محققساخته بود که اعتبار و روایی آن برای این تحقیق مورد آزمون قرار گرفت (ضریب آلفای کرونباخ ۰/۹۰). بهمنظور تحلیل دادههای حاصل از نرمافزار SPSS نسخۀ ۲۰ و AMOS Graphics نسخۀ ۲۱ استفاده شد. نتایج نشان داد که هم مدلهای عاملی و هم ساختاری پژوهش از برازش مناسبی برخوردارند. در مورد هر دو نوع مدل، تمامی شاخصهای برازش در دامنۀ قابل قبول قرار داشتند که همگی بر قابل قبول بودن مدلهای مورد نظر به لحاظ کمی و آماری دلالت دارند. براساس نتایج میتوان گفت که متغیر ارزش ویژۀ برند تأثیر عِلی مثبت و معناداری با شدت بسیار قوی روی متغیر وفاداری هواداران داشته است. همچنین با توجه به ضریب مسیر استاندارد بهدستآمده، استنباط میشود که متغیر ارزش ویژۀ برند توان تبیین ۹۶ درصد از تغییرات مربوط به متغیر وفاداری هوادار را داراست.
محسن اسمعیلی، مهدی رسولی، جواد مرادی، نازنین راسخ،
دوره ۴، شماره ۱۴ - ( پاییز ۱۳۹۵ )
چکیده
هدف تحقیق حاضر، طراحی مدل تأثیر گرایش به بازار بر وفاداری مشتریان با توجه به متغير ميانجي كيفيت خدمات بود. تحقیق به لحاظ هدف کاربردی و روش گردآوری دادهها توصیفی و پیمایشی است. جامعۀ آماری، مشتریان و کارکنان پارکهای آبی کشور بودند که با نمونهگیری تصادفی طبقهای ۲۳۰ نفر از کارکنان و ۲۵۰ نفر از مشتريان از شش پارک آبی انتخاب شدند. ابزار جمعآوری اطلاعات پرسشنامهای با روایی محتوایی و صوری تأییدشده و پایایی ۰/۷۹، مصاحبه، مشاهده و مطالعۀ کتابخانهای بود. روش تحلیل دادهها استفاده از معادلات ساختاریSEM از طریق نرمافزار AMOS نسخۀ ۱۸ و SPSS نسخۀ ۲۰ بود. یافتهها نشان داد تمامی ارزشهای شاخصهای برازش مدل در حد قابل قبول است و برازش مدل تأیید میشود. یافتهها بیانگر آن بود که بازارگرايي بر وفاداری مشتریان بهطور مستقيم تأثیر معناداری ندارد، ولي بر كيفيت خدمات تأثیر معناداری دارد. كيفيت خدمات نيز میتواند نقش واسطه را در ارتباط گرایش به بازار و رفتار مصرفکننده ايفا كند. به مديران پارکهای آبی پیشنهاد میشود ضمن تدوين راهبردهاي بازاريابي در راستاي اهداف به متغير كيفيت خدمات و ارتقای آن توجه ویژهای داشته باشند.
محمد حسین رضوی، وحید چوپانکاره، محسن اسمعیلی، مصطفی افشاری،
دوره ۷، شماره ۲۵ - ( تابستان ۱۳۹۸ )
چکیده
در این مقاله به تحلیل مؤلفههای اثرگذار در خصوصیسازی باشگاههای حرفهای فوتبال ایران پرداخته شده است. روش پژوهش، از نوع کیفی است و دادههای آن بهصورت مصاحبه و با استفاده از نظریۀ دادهبنیاد بهدست آمد. جامعة آماری پژوهش شامل ۱۵ تن از افراد متخصص و صاحبنظر بود. پس از انجام مصاحبهها و پیادهسازی متن مصاحبههای مربوط به حوزۀ مؤلفههای اثرگذار، تعداد ۱۸۶کد باز در مرحلۀ اولیۀ کدگذاری باز تشخیص داده شد و در ادامه در کدگذاری باز ثانویه تعداد ۹۳ کد باز ثانویه بهدست آمد. در ادامه، برای تشکیل مقولات فرعی در این حوزه، ابتدا کدهای ثانویۀ دارای قرابت معنایی و موضوعی حول یک مقوله فرعی جمع شدند که در مجموع ۶۳ مقولۀ فرعی بهدست آمد. در ادامه کدگذاری محوری، مقولههای فرعی مربوط به مؤلفههای اثرگذار در خصوصیسازی باشگاههای فوتبال، براساس قرابت معنایی و مفهومی در ذیل ۲۰ طبقه دستهبندی شدند. در نهایت، تحول اقتصادی در ساختار باشگاهها متناسب با خصوصیسازی، تقویت، آزادسازی و گسترش بازار سرمایه برای حضور در فوتبال، نظارت جامع بر همۀ امور و حمایت از ورزش و فوتبال و روشهای فروش ترکیبی، آزمایشی و حمایتی بهعنوان راهبردها و راهکارهایی شناخته شدند که میتوانند جریان خصوصیسازی را به سمت و سویی مثبت هدایت کنند.
حسین شاهسوند، محمدرضا اسمعیلی، زهرا حاجی انزهایی،
دوره ۹، شماره ۳۴ - ( پاییز ۱۴۰۰ )
چکیده
هدف این پژوهش بررسی تأثیر مهارتهای ارتباطی و کاربرد فناوری اطلاعات در نگرش سازمانی اعضای هیأت علمی و مدعو تربیت بدنی آموزشکدههای سما بود. روش تحقیق حاضر از نظر استراتژی توصیفی، از نظر مسیر اجرا پیمایشی و از نوع تحقیقات علی است که بهصورت میدانی انجام گرفت. نمونة آماری هیأت علمی برابر با جامعة آماری (۶۰ نفر) بود و ۲۵۰ نفر از مدرسان مدعو با استفاده از نمونهگیری خوشهای و جدول مورگان انتخاب شدند. ابزار اندازهگیری پرسشنامههای استاندارد مهارتهای ارتباطی )بارتون جی، ۲۰۰۶)، کاربرد فناوری اطلاعات (قاسمی و همکاران، ۲۰۱۲)، رضایت شغلی (سوسان، ۲۰۰۳) و تعهد سازمانی (لینا و همکاران، ۲۰۰۷) بودند. پایایی از روش ضریب آلفای کرونباخ برای هر کدام از پرسشنامهها بهترتیب ۸۴/۰،۷۳/۰، ۸۴/. و ۸۸/۰ محاسبه شد. برای تجزیهوتحلیل دادهها از تحلیل عاملی و معادلات ساختاری و نرمافزار لیزرل استفاده شد. نتایج نشان داد مهارتهای ارتباطی بر نگرش سازمانی با تبیین نقش میانجی فناوری اطلاعات، تأثیر مثبت و معناداری دارد، ضریب معناداری تأثیر مهارتهای ارتباطی بر نگرش سازمانی، مهارتهای ارتباطی بر فناوری اطلاعات و فناوری اطلاعات بر نگرش سازمانی بهترتیب ۴۰/۵، ۹۲/۱۰ و ۸۲/۸ بود و میانگین سطح مهارتهای ارتباطی، کلامی، مهارتهای شنود، مهارتهای بازخورد، سطح کاربرد فناوری اطلاعات اعضای هیأت علمی رسمی و مدعو تربیت بدنی آموزشکدههای سما کشور با میانگین توزیع طبیعی تفاوت معناداری ندارد. همچنین مهارتهای ارتباطی کلامی، شنود و بازخورد با تبیین نقش فناوری اطلاعات، تأثیر مثبت و معناداری بر نگرش سازمانی دارند. نتیجة کلی تحقیق نشان داد که چنانچه مهارتهای ارتباطی با مزایای بهرهگیری از فناوریهای اطلاعات ترکیب شود، قادر است اثربخشی فزایندهای در فرایند جهتدهی نگرش سازمانی اعضای سازمان بههمراه داشته باشد. بنابراین به مدیران سازمان پیشنهاد میشود بهمنظور تسهیل و سرعت بخشی به تغییر نگرش سازمانی اعضا، در کنار برگزاری دورههای بازآموزی و تقویت مهارتهای ارتباطی، به ایجاد زیرساختهای مرتبط با فناوری اطلاعات همت گمارند.
صادق کرمی، محمدحسن فردوسی، محسن اسمعیلی، وحید رفیعی دهبیدی،
دوره ۱۰، شماره ۳۶ - ( بهار ۱۴۰۱ )
چکیده
هدف از تحقیق حاضر، طراحی الگوی پارادایمی جذب خیرین در توسعه ورزش بود. روش تحقیق به شیوه کیفی از نوع دادهبنیاد و با رویکرد نظاممند بود. برای جمعآوری دادهها از روش مصاحبة نیمه ساختار یافته استفاده شد. تجزیه و تحلیل اطلاعات به روش استراس و کوربین (۱۹۹۸) انجام گرفت.جامعه آماری شامل اعضای هیات علمی، دانشجویان دکتری مدیریت ورزشی، خیّرین کشوری و کارشناسان سازمانهای اوقاف، مدیران و کارشناسان ادارات کل ورزش وجوانان بود. روش نمونهگیری در ابتدا هدفمند و در ادامه به صورت گلوله برفی بود. تعداد ۲۶ مصاحبة اکتشافی عمیق و نیمهساختاریافته اجرا شد و تا مرحلة اشباع نظری ادامه یافت. در قالب مدل پارادایمی، یافتهها نشان داد ۱۲ مقوله اصلی به عنوان مولفههای موثر در جذب مشارکت خیرین شناسایی شدند که عبارتند از: عواملعلّی (توصیههای دینی، انگیزشی) عواملزمینهای(فرهنگی- اجتماعی، ساختارها، بسترهای دینی، حمایتی)، عواملمداخلهای (سیاسی-امنیتی، ارزشها، نگرشی، عملکرد گذشته)، راهبردها(تخصصیسازی مشارکت مردمی) و پیامدها (توسعهی آثار مثبت مشارکت مردمی) بودند. جذب مشارکت خیّرین برای توسعه ورزش به عنوان مقوله محوری شناسایی شد. نتایج نشان داد ایجاد هماهنگی بین ادارات در جهت رفع مشکلات مشارکت خیّرین، هماندیشی ارگانهای مرتبط با ورزش، تشکیل جلسه با معتمدین و روحانیون جهت توجیه و بیان اهمیّت ورزش، از جمله عوامل جذب خیّرین برای توسعه ورزش بود. پیشنهاد میشود جهت جذب مشارکت خیّرین برای توسعه ورزش، تفسیری از روایات و احادیث دینی یافت که دلالت بر اهمیت ورزش داشته باشد. همچنین عواملی که باعث تقویت انگیزه خیّران ورزشیار میشود، شناسایی و توسعه داده شوند.
حسام اشراقی، فریده اشرف گنجویی، محمدرضا اسمعیلی،
دوره ۱۰، شماره ۳۸ - ( پاییز ۱۴۰۱ )
چکیده
هدف از انجام این پژوهش، اولویت بندی عوامل مؤثر بر سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) در بهره وری تربیت بدنی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بود. روش تحقیق مبتنی بر روش توصیفی و مبتنی بر هدف از نوع پژوهشهای کاربردی است و با رویکرد پیمایشی اجرا شد. جامعه آماری این تحقیق شامل کلیه رؤسا و معاونتهای دانشکدهها و مدیران گروههای تربیتبدنی، اساتید هیئت علمی و حق التدریس تربیت بدنی، سرپرستان، مدیران و کارشناسان بخشهای مختلف ورزشی دانشکدهها، گروهها و ادارات تربیت بدنی ۲۹ واحد دانشگاهی از دانشگاههای آزاد اسلامی استان اصفهان به حجم ۲۰۲ نفر بود که پرسشنامه های محقق ساخته دارای روایی و پایایی مناسب به همه اعضاء جامعه ارسال شد، ۱۸۰ پرسشنامه به صورت کامل جهت تجزیه و تحلیل دریافت شد. پس از بررسی نتایج آزمون اسمیرنوف کلموگروف و تأیید فرض نرمال بودن توزیع دادهها، به منظور تحلیل دادهها از آزمون تی تک نمونه و همچنین برای بررسی اولویت بندی مولفه ها از نظر شرکت کنندگان از آزمون فریدمن استفاده شد. یافته های نشان داد که سیستم اطلاعات مدیریت بر مولفه های سرعت انجام کار، هزینه انجام کار، دقت در انجام کار و به طور کلی کارایی تأثیر مثبت و معناداری دارد. همچنین تأثیر مثبت و معناداری بر بهبود وضعیت کنترل و نظارت، بهبود وضعیت برنامهریزی، بهبود وضعیت تصمیمگیری و به طور کلی اثربخشی تربیت بدنی واحدهای دانشگاه آزاد دارد. همچنین مبتنی بر این یافته ها، سیستم اطلاعات مدیریت بر بهرهوری تأثیر مثبت و معناداری دارد. یافته های حاصل از آزمون فریدمن نشان داد که تفاوت معناداری بین مولفه های بهره وری در حوزه تأثیرپذیری از استقرار نظام اطلاعات مدیریت وجود دارد؛ به این صورت که بیشترین میانگین رتبه ها به ترتیب متعلق به بهبود وضعیت کنترل و نظارت، بهبود وضعیت تصمیمگیری ، سرعت انجام کار، هزینه انجام کار، بهبود وضعیت برنامهریزی و دقت در انجام کاربود. بنابر نتایج این پژوهش از آنجا که به کارگیری سیستم اطلاعات مدیریت در حوزه های تربیت بدنی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان بر مولفه های بهره وری سازمانی موثر است، فلذا به مدیران و دست اندرکاران مربوطه پیشنهاد می شود در برنامهریزی خود جهت استقرار سیستم اطلاعات مدیریت به ترتیب به عوامل بهبود وضعیت کنترل و نظارت، بهبود وضعیت تصمیمگیری، سرعت انجام کار، هزینه انجام کار، بهبود وضعیت برنامهریزی و دقت در انجام کار توجه نمایند و اولویتهای اشاره شده را در نظر بگیرند.