۳ نتیجه برای بهنام
شهروز فرج زاده، سید محمد کاشف، محسن بهنام،
دوره ۹، شماره ۳۲ - ( بهار ۱۴۰۰ )
چکیده
پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل زمینهای، محیطی و راهبردهای ظرفیتسازی ورزش کشور انجام گرفت. روش تحقیق آمیخته (کیفی – کمی) بود. در بخش کیفی از روش پدیدارشناسی و در بخش کمی از روش توصیفی- پیمایشی بهره گرفته شد. نمونة آماری در بخش کیفی ۱۱ نفر از متخصصان و صاحبنظران حوزة مدیریت ورزشی در کشور بود و جامعة آماری در بخش کمی شامل تمامی مدیران و نخبگان مدیریت ورزشی کشور اعم از مدیران کل، رؤسای فدراسیونها و اعضای هیأت علمی مدیریت ورزشی دانشکدههای تربیت بدنی کشور بود. روش نمونهگیری در بخش کیفی هدفمند و در بخش کمی غیرتصادفی هدفمند بود که ۲۷۰ نفر بهعنوان نمونة آماری بهمنظور بررسی انتخاب شدند. ابزار گردآوری دادههای پژوهش در بخش کیفی مصاحبة نیمهساختاریافته و در بخش کمی پرسشنامة محققساخته بود. تجزیهوتحلیل دادهها در بخش کیفی به روش تحلیل تم مبتنی بر کدگذاری باز و در بخش کمی از طریق ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل عاملی تأییدی مرتبة دوم در نرمافزار اسپیاساس۲۱ و لیزرل ۸ انجام گرفت. نتایج نشان داد که عوامل زمینهای (منابع انسانی، امور مالی، روابط و شبکههای خارجی، برنامهریزی و توسعه و توسعۀ بازار)، محیطی (آمادگی، فناوری اطلاعات، نوآوری و مدیریت دانش) و راهبردها (توسعۀ بسترها و توسعۀ ساختارها) در ظرفیتسازی ورزش کشور نقش مؤثری دارند. در نتیجه میتوان با تمرکز بر عوامل زمینهای، محیطی و راهبردها در راستای ظرفیتسازی ورزش کشور گامهای مؤثری برداشت.
احمد نوری، سیدمحمد کاشف، محسن بهنام،
دوره ۱۰، شماره ۳۸ - ( پاییز ۱۴۰۱ )
چکیده
با توجه به حضور افراد گوناگون و سودهای کلان در رقابتهای ورزشی، سوءاستفاده میتواند در نهادهای ورزشی هم رخ دهد. هدف این تحقیق شناسایی و تایید مولفههای مدیریت سوءاستفاده در باشگاههای لیگ برتر فوتبال و اثر آنها بر ارزش ویژه برند باشگاهها بود. روش تحقیق آمیخته بود. جامعه آماری در بخش کیفی، اعضای سابق کمیتههای انضباطی و اخلاق و همینطور بازیکنان لیگ برتر فوتبال ایران و در بخش کمی هواداران ۵ باشگاه مطرح ایران بودند. در بخش کیفی، با استفاده از روش دلفی مولفههای مصادیق سوءاستفاده در لیگ برتر شناسایی شد و از طریق روش تحلیل عاملی تاییدی این مولفهها مورد تایید قرار گرفتند. در بخش کمی به رابطه بین مدیریت سوء استفاده و ارزش ویژه برند مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مدیریت سوء استفاده در باشگاههای لیگ برتر فوتبال بر تداعی برند، هویت برند و وفاداری برند موثر است و نهایتا باعث ارتقای ارزش ویژه برند میشود. از این رو، مدیران نخست باید مصادیق سوءاستفاده را با سختگیری بیشتری شناسایی کرده، سپس شناسایی صحیح میزان تقصیر است و در نهایت باید روشهای صحیح رفع این سوءاستفادهها را بشناسند.
پیمان نوروزی، میرحسن سید عامری، محسن بهنام،
دوره ۱۱، شماره ۴۰ - ( بهار ۱۴۰۲ )
چکیده
هدف از این تحقیق تدوین مدل اثر تجربه برند بر درگیر کردن مشتری به برندهای ورزشی از طریق رضایتمندی و ارزش ادراک شده بود. این تحقیق توصیفی و از نوع کاربردی با جامعه آماری کلیه مشتریان برندهای ورزشی تنیس روی میز در ایران بود. حجم نمونه آماری براساس جدول مورگان، ۳۸۴ نفر و روش نمونهگیری به صورت تصادفی ساده بود. ابزار پژوهش با در نظرگرفتن متغیرهای تحقیق پرسشنامههای استاندارد ارزش درک شده برند (کوون و همکاران،۲۰۱۴)، رضایتمندی برند (اوریر و نگولا،۲۰۱۰؛ واس و همکاران، ۲۰۱۰) و تجربه برند (براکوس و همکاران،۲۰۰۹) و درگیرکردن به برند (هولبیک و همکاران،۲۰۱۴) بود که پس از بومیسازی و تعدیل مؤلفهها و گویهها، روایی صوری و محتوایی (۱۲ نفر) و پایایی (۸۱/۰=α) آن توسط خبرگان مورد تایید قرار گرفت. تجزیه و تحلیل دادهها در دو سطح توصیفی (فراوانی، میانگین و انحراف معیار) و استنباطی (آزمون کلوموگروف اسمیرونوف، مدلسازی معادلات ساختاری) توسط نرمافزارهای آماری اسپیاساس نسخه ۲۵ و اسمارت پیالاس نسخه ۳ مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که تجربه برند بر درگیرکردن مشتری به برند، رضایت از برند و ارزش ادراک شده برند تأثیر معنی داری داشت. همچنین اثر تجربه برند بر درگیرکردن مشتری از طریق میانجیهای رضایت از برند و ارزش ادراک شده اثر معنی داری بود. بر اساس یافتههای پژوهش میتوان گفت مدیران بازاریابی میتوانند با استفاده از مدل مفهومی ارائه شده و خلق تجربهای منحصربهفرد که منجر به رضایتمندی و ایجاد ارزش در مشتریان شود، با درگیرکردن ذهن آنان به برند ورزشی، موجبات ماندگاری مشتریان را فراهم آورند.