۷ نتیجه برای صادقی
لقمان کشاورز، ابوالفضل فراهانی، علی صادقی،
دوره ۲، شماره ۶ - ( پاییز ۱۳۹۳ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر تحلیل عاملی نقاط قوت، ضعف ها، فرصت ها و تهدیدهای توسعۀ ورزش قهرماني ایران بود. جامعۀ آماری تحقیق شامل مدیران و متخصصان حوزۀ ورزش قهرمانی و اعضای هیأت علمی رشته های تربیت بدنی دانشگاههای کشور به تعداد ۸۵۰ نفر بود. در بخش کیفی از نظر ۲۵ تن از متخصصان ورزش قهرمانی بهطور هدفمند استفاده شد و در بخش کمی با استفاده از جدول مورگان ۲۶۵ نفر بهطور تصادفی- طبقه ای برای نمونۀ تحقیق برگزیده شدند. برای دستیابی به اهداف تحقیق با استفاده از روش دلفی فهرستی از قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدهای توسعۀ ورزش قهرمانی ایران تهیه و بر مبنای آنها، پرسشنامۀ محققساختۀ ۶۱ سؤالی تهیه شد و در اختیار آزمودنیها قرار گرفت. برای تجزیهوتحلیل اطلاعات جمعآوریشده در بخش کیفی از روش دلفی، و در بخش کمّی از روشهای آماری توصیفی و استنباطی از جمله تحلیل عاملی تأییدی با کمک دو نرمافزار AMOS و SPSS استفاده شد. نتایج نشان داد برای توسعۀ ورزش قهرمانی ۱۰ قوت، ۱۵ ضعف، ۶ فرصت و ۱۶ تهدید وجود دارد. در پایان توصیه میشود مسئولان ورزش برای توسعۀ ورزش قهرمانی به نتایج و توصیه های ارائهشده در پژوهش حاضر توجه کنند.
رضا صادقی، علی محمد صفانیا، حمید قاسمی،
دوره ۳، شماره ۹ - ( تابستان ۱۳۹۴ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر تحلیل ساختار برنامه ها و نقش های کارکردی شبکه های تلویزیونی منتخب ورزشی بود. روش انجام پژوهش حاضر از نظر راهبرد، توصیفی، از نظر مسیر اجرا، تحلیل محتوا، براساس هدف، کاربردی، از نظر زمانی، حال نگر، از نظر شیوۀ جمعآوری داده ها، اسنادی و از نظر دورۀ زمانی، مقطعی بود. ابزار جمع آوری اطلاعات، برگۀ کدگذاری محققساخته بود که به بررسی محتوا و ساختارها در بین شش شبکۀ ورزشی نامبرده پرداخت و ضریب عینیت برگۀ کدگذاری از طریق کاپا ۸۹% بهدست آمد. جامعۀ آماری پژوهش شش شبکۀ ورزشی ESPN، یورو، اسکای، رای، الجزیره و شبکۀ ورزش ایران بود. مبنای انتخاب شبکه های ورزشی گستردگی پوشش جغرافیایی بود. نمونۀ آماری پژوهش نیز بهصورت خوشهای–تصادفی از بین سیزده هفته انتخاب شد. برنامه ها به مدت چهارده روز تحلیل شد که در محدودۀ زمانی ۲۱ مارس تا ۴ آوریل ۲۰۱۵ مورد بررسی قرار داشت. از آمار توصیفی همچون درصدها و شکل بهمنظور توصیف متغیرها در بین شش شبکه استفاده شد. همچنین برای تحلیل از آزمون خی دو داده ها استفاده شد. نتایج نشان داد که تفاوت معناداری در سطح ۰/۰۱≥P در متغیرهای جنسیت، نقش های کارکردی، مؤلفههای چهارگانۀ ورزش، زمینۀ تولید و محور تولید برنامه های ورزشی در شبکه های مورد نظر وجود داشت.
سعید صادقی بروجردی ، بهرام یوسفی، رقیه آقایی،
دوره ۳، شماره ۱۱ - ( زمستان ۱۳۹۴ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر شناسایی و اولویتبندی ابعاد تداعی برند در لیگ برتر فوتبال است. از نظر روششناسی، روش پژوهش آمیخته (کیفی-کمی) است. جامعۀ مورد مطالعه متخصصان مدیریت ورزشی بودند که از طریق نمونهگیری هدفمند و روش نمونهگیری گلولهبرفی، یازده نفر بهعنوان نمونه انتخاب شدند. دادهها از طریق مصاحبۀ نیمهساختاریافته بهدست آمد. در مرحلۀ کیفی از طریق تحلیل محتوا، مفاهیم و مقولههای اصلی بهدست آمد. فرایند کدگذاری دادهها تا مرحلۀ کدگذاری محوری ادامه یافت و در نهایت دوازده مقولۀ اصلی بهدست آمد. در مرحلۀ کمی با استفاده از روش تحلیل سلسلهمراتبی (AHP) و نرمافزار خبرگان Expert Choice ، کدهای بهدستآمده اولویتبندی شدند. نتایج تجزیهوتحلیل نشان داد که در بعد منافع، هیجان با وزن نسبی ۰/۳۰۸ و در بعد ویژگیها، بازیکن ستاره با وزن نسبی ۰/۲۷۴ بیشترین اهمیت را بهدست آوردند. دیگر عوامل با توجه به معیار خود در اولویتهای بعدی قرار گرفتند. یافتههای این پژوهش نشان داد تداعیهای برند شناساییشده در جذابیت لیگ تأثیرگذارند و مطلوبیت بیشتری برای تماشاچیان فراهم میکنند، و این امر در حضور بیشتر تماشاچیان تأثیرگذار است.
سعید صادقی بروجردی، رمضان کریمی، بهرام یوسفی،
دوره ۷، شماره ۲۵ - ( تابستان ۱۳۹۸ )
چکیده
هدف پژوهش حاضر طراحی مدل ارتباطی اعتماد به مربی و ابعاد فرایند عملکرد تیمی در لیگ دسته اول باشگاههای فوتبال ایران بود. روش پژوهش، توصیفی- پیمایشی مبتنی بر مدل معادلات ساختاری است که بهصورت میدانی انجام گرفت. جامعۀ آماری پژوهش کلیۀ بازیکنان لیگ دسته اول فوتبال ایران در سال ۱۳۹۵ بودند (۴۵۰ = N)؛ که بهصورت نمونهگیری در دسترس ۲۰۰ نفر بهعنوان نمونۀ تحقیق انتخاب شدند. برای اندازهگیری متغیرهای تحقیق از دو پرسشنامۀ استاندارد اعتماد به رهبری سندجایا و پکرتی (۲۰۱۰) و همچنین پرسشنامۀ محققساختۀ عملکرد تیمی، استفاده شد. بهمنظور تعیین پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ بهرهگیری شد که این ضریب برای پرسشنامههای اعتماد به مربی و عملکرد تیمی بهترتیب ۸۴/۰ و ۹۴/۰ بهدست آمد. برای تجزیهوتحلیل اطلاعات از آمار توصیفی و استنباطی (ضریب همبستگی پیرسون و مدل معادلات ساختاری) استفاده شد. نتایج نشان داد که متغیر اعتماد به مربی بر عملکرد تیمی با ضریب تأثیر (۷۳/۰) تأثیر مستقیم و معناداری دارد. یافتههای پژوهش بیانگر اهمیت نقش متغیر اعتماد به مربی بر عملکرد تیمی است، بنابراین باید شرایطی را بهوجود آورد که اعتماد بهصورت رابطۀ مثبت و معقول بین ورزشکاران و مربی ایجاد شود.
محسن حیدری توپکانلو، سعید صادقی بروجردی، ولادمیر آندرف، سید حمید امیری،
دوره ۸، شماره ۳۱ - ( زمستان ۱۳۹۹ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر، شناسایی متغیرهای عملکردی مؤثر بر ارزش مالی بازیکنان فوتبال ایران بود. روش تحقیق حاضر از نوع تحقیقات کیفی بود و بهصورت تحلیل مضمون انجام گرفت. جامعة آماری پژوهش شامل افراد دارای مدرک حرفهای مربیگری AFC، مربیان لیگ برتر ایران و مدرسان AFC بود. روش نمونهگیری بهصورت هدفمند بود که نمونهگیری تا مرحلة اشباع نظری صورت گرفت و برای اطمینان از اشباع دادهها اقدام به مصاحبه با دو نمونة دیگر نشد. در نهایت با ۹ نفر (۲+۹) از طریق مصاحبة عمیق گردآوری دادهها صورت گرفت. برای تجزیهوتحلیل دادهها از تکنیک کدگذاری و از نرمافزار NVIVO۱۰ بهمنظور دستهبندی و طبقهبندی دادهها استفاده شد. نتایج تحقیق حاکی از آن است که متغیرهای استخراجشده در بخش متغییرهای عملکردی تدافعی مهاجم هدف شامل بازپسگیری توپ، قطع توپ، یک در مقابل یک تدافعی، نبرد هوایی تدافعی، دفع توپ و تکل (سر خوردن) و در بخش متغیرهای عملکردی تهاجمی مهاجم شامل گلزنی، پاس گل، ایجاد موقعیت گلزنی، پاس کلیدی، شوتزنی، یک در مقابل یک تهاجمی، نبرد هوایی تهاجمی، پاس صحیح و کورس موفق (تصاحب توپ پشت مدافعان) بودند. با توجه به نتایج بهدستآمده به افراد، سازمانها و باشگاههای درگیر در بحث نقل و انتقال بازیکنان پیشنهاد میشود که در زمان مذاکره و جمعبندی نهایی بهمنظور بستن قرارداد مهاجمان، به متغیرهای عملکردی (دفاعی و تهاجمی) توجه ویژهای داشته باشند.
علی صادقی نژاد، رحیم رمضانی نژاد، حمید رضا گوهر رستمی،
دوره ۹، شماره ۳۵ - ( زمستان ۱۴۰۰ )
چکیده
هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر نوآوری بر پیامد میزبانی رویدادهای ورزشی ایران بود. این پژوهش از نوع توسعه ای – کاربردی و جامعه آماری شامل صاحب نظران رویداد های ورزشی بودند. پس از تایید روایی پرسشنامه محقق ساخته توسط ۲۰ نفر از افراد خبره، بر اساس تعداد گویه های نهایی پرسشنامه، ۱۱۱ نفر به روش هدفمند و در دسترس جزو نمونه آماری قرار گرفتند. از مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزار پی.ال.اس. برای تحلیل داده های پژوهش استفاده شد. براساس نتایج تحلیل مسیر، چهاربعد نوآوری مشتمل بر بیمه و امنیت، تکنولوژی، زیباشناسی و احترام بر وفاداری مشتریان (۷۴/۰) ، عملکرد تجاری(۶۹/۰)و توسعه شهر میزبان(۶۵/۰)، تاثیر مثبت و معنی داری داشتند.
عابد محمودیان، سعید صادقی بروجردی، برادلی جی بیکر،
دوره ۱۰، شماره ۳۹ - ( زمستان ۱۴۰۱ )
چکیده
مفهوم تهدید هویت تیمی و استراتژیهای مقابلهای هواداران به تازگی مورد توجه محققان مدیریت ورزشی قرار گرفته و تاکنون پژوهشی در این زمینه در داخل کشور انجام نشده است. در این راستا، پژوهش حاضر با هدف شناسایی استراتژیهای مقابلهای هواداران در برابر تهدید هویت تیمی با مطالعه موردی هواداران باشگاه استقلال انجام شد. روش تحقیق از نوع تحقیقات کیفی و بهصورت تحلیل مضمون بوده و جامعه آماری پژوهش حاضر شامل هواداران تیم فوتبال استقلال بودند که صفحه اینستاگرام این تیم را دنبال میکردند. روش نمونهگیری بهصورت هدفمند بوده و مصاحبه عمیق با ۲۸ نمونه تا اشباع نظری صورت گرفت. جهت تجزیه و تحلیل دادهها از تکنیک کدگذاری و از نرمافزار انویوو نسخه ۱۰ جهت دستهبندی دادهها استفاده شد. نتایج نشان داد که استراتژیهای مقابلهای هواداران در شرایط تهدید هویت تیمی در دو مضمون اصلی، احساسات محور با ۶ مضمون فرعی، فاصله گرفتن از تیم، خوشبینی به آینده، دستاوردهای گذشته، تقویت، بدبینی و سرزنش دیگران و شوخ طبعی و مضمون مسئله محور با ۲ مضمون فرعی، انفجار و رفتارهای تخریبی دستهبندی میشوند. نتایج در دو بخش نظری و عملی کاربردهای حائز اهمیتی را فراهم کرده است. از یک طرف، اولین مطالعه صورت گرفته در زمینه استراتژیهای مقابلهای هواداران در برابر تهدید هویت تیمی بوده و بخشی از شکاف عظیم این حوزه در تحقیقات داخلی و خارجی را برطرف نموده است. از طرف دیگر، دیدگاهی منسجم در مورد انواع استراتژیهای مقابلهای هواداران در شرایط تهدید هویت تیمی و طیف وسیعی از اقدامات لازم مدیریتی برای مدیریت هرچه بهتر این استراتژیها فراهم کرده است.