۴ نتیجه برای فتاح پور مرندی
مرتضی فتاح پور مرندی، مصطفی فتاح پور مرندی ، مهرداد محرم زاده ، میرحسن سیدعامری،
دوره ۱، شماره ۳ - ( زمستان ۱۳۹۲ )
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی ارتباط سرمایه های اجتماعی و فکری با مدیریت دانش در ادارات کل ورزش و جوانان استان های آذربایجان غربی و شرقی بود. جامعۀ آماری تحقیق، کارکنان شاغل در ادارات کل استان های آذربایجان غربی و شرقی بود. نمونۀ تحقیق بهصورت تمامشمار و ۱۲۰ نفر انتخاب شدند و پرسشنامه ها بین این افراد توزیع و جمع آوری شد. در تحقیق حاضر سه متغیر اصلی وجود داشت که برای اندازه گیری متغیر های سرمایۀ فکری از پرسشنامۀ استاندارد بونتیس (۱۹۹۸)، برای سرمایۀ اجتماعی از پرسشنامۀ کامکار (۱۳۹۱) و برای اندازه گیری مدیریت دانش از پرسشنامۀ همتی (۱۳۸۹) استفاده شد. از آزمون های کولموگروف اسمیرنوف،t تکنمونه ای، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون برای تجزیهوتحلیل داده ها استفاده شده است. نتایج یافته های تحقیق نشان داد بین سرمایه های اجتماعی و فکری و مدیریت دانش رابطۀ معناداری وجود دارد (۶۷۴/۰=r و ۰۰۱/۰=p). همچنین تحلیل رگرسیون چندگانه نشان داد دو متغیر سرمایۀ اجتماعی و سرمایۀ فکری در مجموع ۴۳ درصد واریانس مدیریت دانش را تبیین می کنند. بهطور کلی می توان از طریق آموزش ارتباطات اثربخش، ایجاد فضای رقابتی برای یادگیری، ترویج فرهنگ کارگروهی و یادگیری گروهی و راهاندازی و غنیسازی بانکهای اطلاعاتی، ارتقای نظام مستندسازی برای ثبت تجارت و سوابق موجب استفاده حداکثری از مدیریت دانش در سازمان شد.
محمود جمالی گله، ناهید جباری، مرتضی فتاح پور مرندی،
دوره ۲، شماره ۶ - ( پاییز ۱۳۹۳ )
چکیده
تعهد سازمانی در مدیریت و ادبیات علوم رفتاری یکی از عوامل مهم در روابط بین افراد و سازمانهاست که نقش بسزایی در رشد و توسعۀ همهجانبۀ سازمانها دارد. هدف از این تحقیق، بررسی رابطۀ بین استرس رسانه و انعطافپذیری کنشی با تعهد سازمانی در داوران لیگ برتر ایران بود. روش تحقیق توصیفی ـ همبستگی بود. جامعۀ آماری تحقیق کلیۀ داوران حاضر در لیگ برتر فوتبال کشور بودند. نمونه به صورت تمامشمار بهدست آمد که در حقیقت نمونه برابر جامعه است؛ بر این اساس ۹۵ نفر به عنوان نمونۀ آماری ارزیابی شدند. مؤلفهها با استفاده از پرسشنامۀ استرس رسانه در فوتبال کریستیانسن، هلوری و روبرت (۲۰۱۲)، پرسشنامۀ انعطافپذیری کنشی کانر و دیویدسون (۲۰۰۳) و پرسشنامۀ تعهد سازمانی آلن و میر (۱۹۹۰) اندازهگیری شدند. نتایج تحلیل نشان داد استرس رسانه و انعطافپذیری کنشی قادر به پیشبینی تعهد سازمانی داوران لیگ برتر ایران است. نتایج تحقیق کمک شایانی در توجه مجدد به راهکاری اصولی در جهت کاهش اشتباهات داوری و افزایش کیفیت قضاوتهای ورزشی میکند.
مرتضی فتاح پور مرندی، سیدمحمد کاشف، میرحسن سیدعامری، رضا شجیع،
دوره ۴، شماره ۱۵ - ( زمستان ۱۳۹۵ )
چکیده
هدف از تحقیق حاضر شناسایی و تبیین الگوی شایستگی مدیران ادارات کل ورزش و جوانان ایران بود. روش تحقیق کاربردی است و بهصورت کیفی انجام گرفته است. جامعۀ آماری تحقیق شامل افراد صاحبنظر در امور انتخاب و انتصاب مدیران اجرایی کشور بود. نمونهگیری بهصورت ترکیبی از روش نمونهگیری نظري[۱] و گلولهبرفی[۲] انتخاب شد. شيوۀ گردآوري اطلاعات، بررسى اسناد و مدارك در طى مطالعات کتابخانهای و مصاحبه با خبرگان، مسئولان، متخصصان و مدیران حوزۀ ورزش بود. در این تحقیق از نرمافزار اطلس تی[۳] برای دستهبندی و کدگذاریهای باز، محوری و مفهومی استفاده شد. پس از کدگذاری اطلاعات بهدستآمده الگوی شایستگی مدیران در ۹۱ مفهوم، ۱۱ مقوله و ۳ طبقه تبیین شد. در نهایت پس از تجزیهوتحلیل نهایی قالب الگوی شایستگی مدیران کل ورزش و جوانان ارائه شد. مفاهیم و مؤلفههای شایستگی بهدستآمده برای مدیران در زمینه هایی همچون استخدام، آموزش، توسعۀ نیروی انسانی، تربیت مدیران، افزایش بهرهوری، توسعۀ عملکرد سازمانی کاربرد دارد. همچنین از این مفاهیم و مؤلفهها میتوان در ارزیابی مدیران کل ورزش و جوانان کشور استفاده کرد تا ضمن بررسی وضعیت موجود گامهایی در جهت رسیدن به وضعیت مطلوب برداشت.
[۱]. Theoretical sampling
اکبر فریدفتحی، مرتضی فتاح پور مرندی، مریم فریدفتحی، رقیه سرلاب،
دوره ۱۱، شماره ۴۲ - ( پاییز ۱۴۰۲ )
چکیده
در حال حاضر، مصرف لوکس و ارزشهای لاکچری در بین مصرفکنندگان ورزشی در دو دهه گذشته به طور باورنکردنی افزایش یافته و فضای ورزش بهخصوص در حوزه ورزش فراغتی را از ماهیت اصلی خود دور کرده است. در این راستا این تحقیق کیفی با هدف آسیبشناسی نفوذ ارزشهای لاکچری در ترجیح مصرفکنندگان کالای ورزشی (کفش و پوشاک) انجام شد. بدینمنظور از روش نظریه دادهبنیاد (گراندد تئوری) و رویکرد استراوس و کوربین برای تحلیل یافتهها استفاده شد. نمونهگیری پژوهش به شیوه نظری و گلوله برفی صورت گرفت و منابع گردآوری دادهها شامل، منابع علمی و ۱۸ مصاحبهی عمیق و نیمهساختاریافته (۸ نفر از اساتید دانشگاه، متخصصان مدیریت ورزشی، مدیریت برند و رفتار مصرفکننده و ۱۰ نفر ورزشکار و مربی باشگاه) بود. قبل از تحلیل دادهها، از معیارهای قابلیت اعتماد تحقیقات کیفی برای بررسی روایی و از روش توافق دو کدگذار و کدگذاری پژوهشگر در یک فاصله زمانی مشخص برای بررسی پایایی استفاده شد. تحلیل دادهها در سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی انجام گردید. نتایج نشان داد عوامل علی شامل عوام شخصی، عوامل بینفردی و عوامل ارزشی لاکچری، عوامل زمینهای شامل شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، شرایط مداخلهگر شامل محیط ورزشی و ویژگیهای جمعیتشناسی، شبکههای اجتماعی مجازی، محیط ورزش و رسانههای جمعی، استراتژیها شامل مصرفگرایی کاذب، تغییر اولویتهای ورزشی و مجازی گردی افراطی و پیامدها شامل پیامدهای فرهنگ ورزش، فردی، اجتماعی، اقتصادی در قالب پارادایم کدگذاری تعیین شدند.