[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
راهنمای نویسندگان::
راهنمای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
اصول اخلاقی نشریه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای نقوی

محبوبه نقوی، سید عماد حسینی، رحیم رمضانی نژاد، سارا کشکر،
دوره ۶، شماره ۲۳ - ( زمستان ۱۳۹۷ )
چکیده

 هدف از پژوهش حاضر تدوین الگوی رفتاری ورزشکاران حرفه‌ای ایران با رویکرد بازاریابی اجتماعی بود. پژوهش با توجه به هدف کاربردی و از نظر نحوة گردآوری داده‌ها آمیخته از نوع اکتشافی متوالی بود. ابزار جمع‌آوری داده‌ها در فاز کیفی، مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته و باز با ۲۳ نفر از ورزشکاران حرفه‌ای، مربیان ورزشی، مدیران ورزشی، روان‌شناسان و جامعه‌شناسان ورزشی بود. داده‌ها در فاز کیفی، از طریق روش کدگذاری در سه مرحلۀ باز، محوری و انتخابی تحلیل شدند. یافته‌ها شامل ۸۰ نشان در کدگذاری باز بود؛ و در کدگذاری محوری در قالب شش مفهوم، محصول، قیمت، مکان، ترویج، سیاستگذاری و مشارکت طبقه‌بندی شدند. در مرحلۀ کدگذاری انتخابی الگوی رفتار ورزشکاران حرفه‌ای ایران با رویکرد بازاریابی اجتماعی تدوین شد. ابزار پژوهش در فاز کمی تحقیق، پرسشنامۀ محقق‌ساخته برگرفته از نتایج کیفی پژوهش بود. نمونه‌گیری در فاز کیفی، هدفمند به روش گلوله‌برفی و در فاز کمی، تصادفی، و طبقه‌بندی‌شده بود. در فاز کمی تحقیق از معادلات ساختاری تحت نرم‌افزار  Smart PLS ۳,۰۰به‌منظور ارزیابی الگوی رفتاری ورزشکاران حرفه‌ای ایران استفاده شد. طبق نتایج آزمون t تمامی بارهای عاملی در سطح اطمینان ۹۹% معنا‌دار است و در تدوین الگوی رفتار ورزشکاران حرفه‌ای ایران نقش معنا‌داری را ایفا کرده‌اند.
محبوبه نقوی، سید عماد حسینی، رحیم رمضانی نژاد، سارا کشکر،
دوره ۸، شماره ۲۹ - ( تابستان ۱۳۹۹ )
چکیده

 هدف از پژوهش حاضر، تدوین الگوی شکل‌دهی برند شخصی ورزشکاران حرفه‌ای ایران بود. روش پژوهش، با توجه به نحوة گردآوری داده‌ها آمیخته از نوع اکتشافی متوالی بود. در مرحلۀ کیفی ابزار جمع‌آوری داده‌ها، مصاحبه‌های نیمه‌ساختاریافته با ۲۳ نفر از ورزشکاران حرفه‌ای، مربیان، مدیران بازاریابی ورزشی، روان‌شناسان و جامعه‌شناسان ورزشی بود. نمونه آماری پژوهش با استفاده از روش نمونه‌گیری هدفمند و به شیوۀ گلوله‌برفی انتخاب شد. در مرحلۀ کیفی داده‌ها، از طریق روش کدگذاری در سه مرحلۀ باز، محوری و انتخابی تجزیه‌وتحلیل و یافته‌ها شامل ۹۱ نشان در کدگذاری باز، و در کدگذاری محوری در قالب ۳۱ مفهوم طبقه‌بندی شدند. در مرحلۀ کدگذاری انتخابی به الگوسازی عوامل مؤثر بر شکل‌دهی برند شخصی ورزشکاران حرفه‌ای ایران پرداخته شده است. در مرحلۀ کمی، نمونۀ آماری پژوهش شامل ۲۲۰ نفر بود که به‌صورت تصادفی، طبقه‌بندی‌شده، انتخاب شدند. ابزار پژوهش در مرحلۀ کمی تحقیق، پرسشنامۀ محقق‌ساخته بود. به‌منظور تأیید الگوی شکل‌دهی برند شخصی ورزشکاران حرفه‌ای ایران از نرم‌افزار Smart PLS استفاده شده است. بر طبق نتایج آزمون t بارهای عاملی تمامی مؤلفه‌ها در سطح اطمینان ۹۹% معنا‌دارند و در شکل‌دهی الگوی برند شخصی ورزشکاران حرفه‌ای ایران نقش معنا‌داری دارند.
محبوبه نقوی، امیر رضا خادم،
دوره ۹، شماره ۳۵ - ( زمستان ۱۴۰۰ )
چکیده

رهدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش گردشگری رویدادهای ورزشی بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا در استان گلستان بود. پژوهش با توجه به نحوة گردآوري داده­ها آميخته از نوع اكتشافي متوالی بود. ابزار جمع­آوري داده­ها در مرحله کیفی، مصاحبه­هاي نیمه ساختار یافته با ۱۹ نفر از از مدیران اداره­ها و اداره کل تربیت بدنی استان گلستان، روسای و نایب روسای هیات­های سوارکاری استان گلستان، مدیر و معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، مربیان، چابکسواران و مسئولین برگزاری مسابقات اسبدوانی استان گلستان بود. نمونه پژوهش با استفاده از روش نمونه­گیری هدفمند و قضاوتی انتخاب شده­اند. در مرحله کیفی داده­ها، از طریق روش کدگذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی تجزیه و تحلیل و یافته­ها شامل ۸۱ نشان در کدگذاری باز، در کدگذاری محوری در قالب ۱۳ مفهوم طبقه­بندی شدند. در مرحله کدگذاری انتخابی به مدل­سازی مولفه­های گردشگری ورزشی که نقش موثری بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا پرداخته شده­است. در مرحله کمی نمونه پژوهش شامل ۲۶۰ نفرکه  به صورت تصادفی، طبقه­بندی شده، انتخاب شدند. ابزار پژوهش در مرحله کمی تحقیق، پرسشنامه محقق­ساخته بود. از تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی با استفاده از نرم افزار۲۰ Spss  و AMOS جهت ارزیابی مدل پژوهش استفاده شده است. نتایج نشان داد؛ مولفه­های کارآفرینی، درآمدزایی، بازاریابی، سرمایه­گذاری، رسانه و تبلیغات، مردم محوری، پدیده­های اجتماعی – فرهنگی، جشنواره­ها، منابع انسانی، الگوی بومی، طرح آمایش سرزمین، زیرساختی – رفاهی و جاذبه­ها در توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا تاثیر معنی­داری داشته­اند. با توجه به اهميت گردشگری ورزشی‌، مدیران و برنامه­ریزان بخش گردشگری ورزش استان باید ‌اهتمام لازم را در جهت توسعه و بالندگی این صنعت از خود نشان دهند.
 هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش گردشگری رویدادهای ورزشی بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا در استان گلستان بود. پژوهش با توجه به نحوة گردآوري داده­ها آميخته از نوع اكتشافي متوالی بود. ابزار جمع­آوري داده­ها در مرحله کیفی، مصاحبه­هاي نیمه ساختار یافته با ۱۹ نفر از از مدیران اداره­ها و اداره کل تربیت بدنی استان گلستان، روسای و نایب روسای هیات­های سوارکاری استان گلستان، مدیر و معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، مربیان، چابکسواران و مسئولین برگزاری مسابقات اسبدوانی استان گلستان بود. نمونه پژوهش با استفاده از روش نمونه­گیری هدفمند و قضاوتی انتخاب شده­اند. در مرحله کیفی داده­ها، از طریق روش کدگذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی تجزیه و تحلیل و یافته­ها شامل ۸۱ نشان در کدگذاری باز، در کدگذاری محوری در قالب ۱۳ مفهوم طبقه­بندی شدند. در مرحله کدگذاری انتخابی به مدل­سازی مولفه­های گردشگری ورزشی که نقش موثری بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا پرداخته شده­است. در مرحله کمی نمونه پژوهش شامل ۲۶۰ نفرکه  به صورت تصادفی، طبقه­بندی شده، انتخاب شدند. ابزار پژوهش در مرحله کمی تحقیق، پرسشنامه محقق­ساخته بود. از تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی با استفاده از نرم افزار۲۰ Spss  و AMOS جهت ارزیابی مدل پژوهش استفاده شده است. نتایج نشان داد؛ مولفه­های کارآفرینی، درآمدزایی، بازاریابی، سرمایه­گذاری، رسانه و تبلیغات، مردم محوری، پدیده­های اجتماعی – فرهنگی، جشنواره­ها، منابع انسانی، الگوی بومی، طرح آمایش سرزمین، زیرساختی – رفاهی و جاذبه­ها در توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا تاثیر معنی­داری داشته­اند. با توجه به اهميت گردشگری ورزشی‌، مدیران و برنامه­ریزان بخش گردشگری ورزش استان باید ‌اهتمام لازم را در جهت توسعه و بالندگی این صنعت از خود نشان دهند.
 

صفحه 1 از 1     

رویکردهایی نوین در مدیریت ورزشی New Trends in Sport Management
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 27 queries by YEKTAWEB 4714