۳ نتیجه برای نقوی
محبوبه نقوی، سید عماد حسینی، رحیم رمضانی نژاد، سارا کشکر،
دوره ۶، شماره ۲۳ - ( زمستان ۱۳۹۷ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر تدوین الگوی رفتاری ورزشکاران حرفهای ایران با رویکرد بازاریابی اجتماعی بود. پژوهش با توجه به هدف کاربردی و از نظر نحوة گردآوری دادهها آمیخته از نوع اکتشافی متوالی بود. ابزار جمعآوری دادهها در فاز کیفی، مصاحبههای نیمهساختاریافته و باز با ۲۳ نفر از ورزشکاران حرفهای، مربیان ورزشی، مدیران ورزشی، روانشناسان و جامعهشناسان ورزشی بود. دادهها در فاز کیفی، از طریق روش کدگذاری در سه مرحلۀ باز، محوری و انتخابی تحلیل شدند. یافتهها شامل ۸۰ نشان در کدگذاری باز بود؛ و در کدگذاری محوری در قالب شش مفهوم، محصول، قیمت، مکان، ترویج، سیاستگذاری و مشارکت طبقهبندی شدند. در مرحلۀ کدگذاری انتخابی الگوی رفتار ورزشکاران حرفهای ایران با رویکرد بازاریابی اجتماعی تدوین شد. ابزار پژوهش در فاز کمی تحقیق، پرسشنامۀ محققساخته برگرفته از نتایج کیفی پژوهش بود. نمونهگیری در فاز کیفی، هدفمند به روش گلولهبرفی و در فاز کمی، تصادفی، و طبقهبندیشده بود. در فاز کمی تحقیق از معادلات ساختاری تحت نرمافزار Smart PLS ۳,۰۰بهمنظور ارزیابی الگوی رفتاری ورزشکاران حرفهای ایران استفاده شد. طبق نتایج آزمون t تمامی بارهای عاملی در سطح اطمینان ۹۹% معنادار است و در تدوین الگوی رفتار ورزشکاران حرفهای ایران نقش معناداری را ایفا کردهاند.
محبوبه نقوی، سید عماد حسینی، رحیم رمضانی نژاد، سارا کشکر،
دوره ۸، شماره ۲۹ - ( تابستان ۱۳۹۹ )
چکیده
هدف از پژوهش حاضر، تدوین الگوی شکلدهی برند شخصی ورزشکاران حرفهای ایران بود. روش پژوهش، با توجه به نحوة گردآوری دادهها آمیخته از نوع اکتشافی متوالی بود. در مرحلۀ کیفی ابزار جمعآوری دادهها، مصاحبههای نیمهساختاریافته با ۲۳ نفر از ورزشکاران حرفهای، مربیان، مدیران بازاریابی ورزشی، روانشناسان و جامعهشناسان ورزشی بود. نمونه آماری پژوهش با استفاده از روش نمونهگیری هدفمند و به شیوۀ گلولهبرفی انتخاب شد. در مرحلۀ کیفی دادهها، از طریق روش کدگذاری در سه مرحلۀ باز، محوری و انتخابی تجزیهوتحلیل و یافتهها شامل ۹۱ نشان در کدگذاری باز، و در کدگذاری محوری در قالب ۳۱ مفهوم طبقهبندی شدند. در مرحلۀ کدگذاری انتخابی به الگوسازی عوامل مؤثر بر شکلدهی برند شخصی ورزشکاران حرفهای ایران پرداخته شده است. در مرحلۀ کمی، نمونۀ آماری پژوهش شامل ۲۲۰ نفر بود که بهصورت تصادفی، طبقهبندیشده، انتخاب شدند. ابزار پژوهش در مرحلۀ کمی تحقیق، پرسشنامۀ محققساخته بود. بهمنظور تأیید الگوی شکلدهی برند شخصی ورزشکاران حرفهای ایران از نرمافزار Smart PLS استفاده شده است. بر طبق نتایج آزمون t بارهای عاملی تمامی مؤلفهها در سطح اطمینان ۹۹% معنادارند و در شکلدهی الگوی برند شخصی ورزشکاران حرفهای ایران نقش معناداری دارند.
محبوبه نقوی، امیر رضا خادم،
دوره ۹، شماره ۳۵ - ( زمستان ۱۴۰۰ )
چکیده
رهدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش گردشگری رویدادهای ورزشی بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا در استان گلستان بود. پژوهش با توجه به نحوة گردآوري دادهها آميخته از نوع اكتشافي متوالی بود. ابزار جمعآوري دادهها در مرحله کیفی، مصاحبههاي نیمه ساختار یافته با ۱۹ نفر از از مدیران ادارهها و اداره کل تربیت بدنی استان گلستان، روسای و نایب روسای هیاتهای سوارکاری استان گلستان، مدیر و معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، مربیان، چابکسواران و مسئولین برگزاری مسابقات اسبدوانی استان گلستان بود. نمونه پژوهش با استفاده از روش نمونهگیری هدفمند و قضاوتی انتخاب شدهاند. در مرحله کیفی دادهها، از طریق روش کدگذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی تجزیه و تحلیل و یافتهها شامل ۸۱ نشان در کدگذاری باز، در کدگذاری محوری در قالب ۱۳ مفهوم طبقهبندی شدند. در مرحله کدگذاری انتخابی به مدلسازی مولفههای گردشگری ورزشی که نقش موثری بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا پرداخته شدهاست. در مرحله کمی نمونه پژوهش شامل ۲۶۰ نفرکه به صورت تصادفی، طبقهبندی شده، انتخاب شدند. ابزار پژوهش در مرحله کمی تحقیق، پرسشنامه محققساخته بود. از تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی با استفاده از نرم افزار۲۰ Spss و AMOS جهت ارزیابی مدل پژوهش استفاده شده است. نتایج نشان داد؛ مولفههای کارآفرینی، درآمدزایی، بازاریابی، سرمایهگذاری، رسانه و تبلیغات، مردم محوری، پدیدههای اجتماعی – فرهنگی، جشنوارهها، منابع انسانی، الگوی بومی، طرح آمایش سرزمین، زیرساختی – رفاهی و جاذبهها در توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا تاثیر معنیداری داشتهاند. با توجه به اهميت گردشگری ورزشی، مدیران و برنامهریزان بخش گردشگری ورزش استان باید اهتمام لازم را در جهت توسعه و بالندگی این صنعت از خود نشان دهند.
هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش گردشگری رویدادهای ورزشی بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا در استان گلستان بود. پژوهش با توجه به نحوة گردآوري دادهها آميخته از نوع اكتشافي متوالی بود. ابزار جمعآوري دادهها در مرحله کیفی، مصاحبههاي نیمه ساختار یافته با ۱۹ نفر از از مدیران ادارهها و اداره کل تربیت بدنی استان گلستان، روسای و نایب روسای هیاتهای سوارکاری استان گلستان، مدیر و معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، مربیان، چابکسواران و مسئولین برگزاری مسابقات اسبدوانی استان گلستان بود. نمونه پژوهش با استفاده از روش نمونهگیری هدفمند و قضاوتی انتخاب شدهاند. در مرحله کیفی دادهها، از طریق روش کدگذاری در سه مرحله باز، محوری و انتخابی تجزیه و تحلیل و یافتهها شامل ۸۱ نشان در کدگذاری باز، در کدگذاری محوری در قالب ۱۳ مفهوم طبقهبندی شدند. در مرحله کدگذاری انتخابی به مدلسازی مولفههای گردشگری ورزشی که نقش موثری بر توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا پرداخته شدهاست. در مرحله کمی نمونه پژوهش شامل ۲۶۰ نفرکه به صورت تصادفی، طبقهبندی شده، انتخاب شدند. ابزار پژوهش در مرحله کمی تحقیق، پرسشنامه محققساخته بود. از تحلیل عاملی اکتشافی و تاییدی با استفاده از نرم افزار۲۰ Spss و AMOS جهت ارزیابی مدل پژوهش استفاده شده است. نتایج نشان داد؛ مولفههای کارآفرینی، درآمدزایی، بازاریابی، سرمایهگذاری، رسانه و تبلیغات، مردم محوری، پدیدههای اجتماعی – فرهنگی، جشنوارهها، منابع انسانی، الگوی بومی، طرح آمایش سرزمین، زیرساختی – رفاهی و جاذبهها در توسعه اقتصادی منطقه ترکمن صحرا تاثیر معنیداری داشتهاند. با توجه به اهميت گردشگری ورزشی، مدیران و برنامهریزان بخش گردشگری ورزش استان باید اهتمام لازم را در جهت توسعه و بالندگی این صنعت از خود نشان دهند.